Havregrødsfritter

Havregrødsfritter 70 min. Ingredienser 1 dl OTA Solgryn 2 dl vand 25 g parmesan 1 tsk. salt ½ peber 1 æg Rasp Olie til stegning ​ Fremgangsmåde OTA Solgryn og vand koges op under omrøring. Parmesan, salt og peber tilsættes. Grøden fordeles i en firkantet beholder i ca. 1 cm tykkelse og stilles på køl […]

Havreotto kroketter

Havreotto kroketter 70 min. Ingredienser 1 portion kold havregrødsrisotto 1 æg Pankorasp Olie til stegning ​   Fremgangsmåde 1 Portion kold havreotto (find opskrifter på vores hjemmeside), formes til kroketter og kommes i fryseren i 15 min. De halvfrosne kroketter tages ud fra frost og paneres. Kroketterne vendes først i mel, derefter i æg og […]

Brownie

Brownie 35 min. Ingredienser 250 g smør 150 g chokolade 4 æg 250 g sukker 50 g OTA Solgryn 100 g hvedemel 3 spsk. kakaopulver 200 g hakket valnødder ​ Fremgangsmåde Smør og chokolade smeltes og afkøles. Æg og sukker piskes luftigt og vendes forsigtigt ned i chokoladen. OTA solgryn, hvedemel, kakaopulver og hakket valnødder […]

Havrewraps

Havrewraps 70 min. Ingredienser 200 g OTA Solgryn 6 dl vand 1 tsk. salt Smør eller olie til stegning ​   Fremgangsmåde Alle ingredienserne blandes i en blender og blendes til en ensartet dej. Smør eller olie smeltes på en pande og dejen fordeles i en tynd pandekage. Wrapen bages ved lav til middel varme […]

Pølsebrød

Pølsebrød   20 min.   Ingredienser 50 g gær 50 g sukker 2 tsk. salt 2 dl vand 2 æg 2 dl sødmælk 75 g smeltet smør 200 g OTA Solgryn 600 g hvedemel ​ Fremgangsmåde Gæren opløses i vandet, salt og sukker tilsættes. Æg, mælk og smeltet smør tilsættes. OTA solgryn og hvedemel tilsættes […]

Sunde romkugler med OTA Solgryn

Sunde romkugler med OTA Solgryn   20 min.   Ingredienser 200 g dadler 4 spsk. kakao 1 tsk. vanilje sukker 2 dl havregryn 1 tsk. rom essens Kokos mel til rulning ​ Fremgangsmåde Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til en ensartet masse. Form kugler i den ønskede størrelse og rul dem i […]

Forloren hare

Forloren hare 70 min. Ingredienser 250 g hakket svinekød 150 g OTA Solgryn 100 g bacon tern 2 tsk. salt 1 tsk. peber 2 dl mælk 1 stk. æg 1 pk   bacon ​ Fremgangsmåde Hakket svinekød røres sejt med salt og peber. OTA Solgryn, bacontern, mælk og æg tilsættes og farsen røres til den […]

Farsbrød

Farsbrød   70 min. Ingredienser 250 g hakket svinekød 2 tsk. salt 100 g OTA Solgryn 1 tsk. peber 100 g hytteost 30 g soltørrede tomater 1 stk. løg 1 fed hvidløg 1 bdt. persille 1 stk. æg ​ Fremgangsmåde Svinekødet røres sejt med salt. De resterende ingredienser tilsættes og farsen blandes godt sammen. Farsen […]

Klassisk havregrød

Klassisk havregrød​ 70 min.   Ingredienser 1 dl OTA Solgryn 2 dl vand ½ tsk. salt ​   Fremgangsmåde Kom havregryn og vand i en gryde. Bring langsomt grøden i kog under konstant omrøring. Smag grøden til med salt. Server med din favorit topping.

OAT Spread

OAT Spread 30 min. Ingredienser 100 g OTA Solgryn 300 g ærter (optøet fra frost) 1 fed hvidløg 1 tsk. salt 1 tsk. peber 2 tsk. karry 1 dl olie Saft og skal fra 1 citron ​ Fremgangsmåde Alle ingredienserne kommes i en blender og blendes til en homogen masse er opnået. Hvis spreaden er […]

Havregrynsrisotto

Havregrynsrisotto   30 min.   Ingredienser 2 spsk. flydende margarine 1 hakket løg 2 dl OTA Solgryn 2 gulerødder skåret i små tern 4 dl bouillon 50 g ærter 30 g revet parmesan 1 tsk. salt Friskkværnet peber ​ Fremgangsmåde Margarinen smeltes og løgene svitses klare. OTA Solgryn og gulerødder tilsættes. Boullion tilsættes lidt ad […]

Havregranola med æblemos

Havregranola med æblemos   60 min. Ingredienser 400 g æblemos 4 spsk. olie 450 g OTA Solgryn 2 tsk. vaniljesukker 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 1 dl solsikkekerner 1 dl ristet kokosflager 1 dl tørret æbletern 1 dl rosiner ​ Fremgangsmåde Alle ingredienserne blandes og fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag granolaen […]