OBS! Webshoppen holder sommerferie lukket fra d. 11 juli til d. 1 september Luk

Hop til indholdet
  • Forbrugerservice
  • Nyheder
  • Kontakt
0

Kurv

Tilbage
  • Om OTA Solgryn
  • Produkter
    • Finvalsede Solgryn
    • Økologiske Solgryn
    • Grovvalsede Solgryn
    • OTA Protein
    • OTA Solsprød
    • OTA Koldskålscrunch
    • OTA Solfiber
    • OTA Branflakes
  • Webshop
  • Inspiration
  • Opskrifter
  • Nyheder
  • Forbrugerservice
  • Kontakt

Produkter

Finvalsede solgryn

Læs mere

Økologiske Solgryn

Læs mere

Grovvalsede solgryn

Læs mere

OTA Solsprød

Læs mere

OTA Koldskålscrunch

Læs mere

OTA Solfiber

Læs mere

OTA Branflakes

Læs mere

OTA Protein

Læs mere

OTA-familien er igennem årene blevet udvidet og der er derfor tre forskellige varianter at vælge imellem – når du skal finde din yndlings Solgryn. Senest er den økologiske finvalsede udgave kommet til, som findes i tre forskellige størrelser. De økologiske OTA Solgryn bærer det røde Ø-mærke, hvilket vil sige, at de er statskontrolleret under økologikontrol i Danmark.

Du husker nok de klassiske finvalsede havregryn, som har den lækre nøddeagtige smag, med den ikoniske Solgryns sol. Nu kan disse fås i den grovvalsede udgave, som er til stor glæde for mange danskere, der er vokset op med denne.

Der er sket meget igennem årerne for OTA Solgryn og det vil der også ske i fremtiden, da OTA Solgryn er havregryn, som har mange forskellige formål. Det kan blandt andet være i forbindelse med vægttab, tilføre fuldkorn til hverdagen eller måske noget helt tredje. Vi spiser Solgryn i mange af vores måltider, fordi det blandt andet mætter godt og ligger en god bund for dagens mange gøremål. Hvis du mangler inspiration til hvilke opskrifter, som du kan tilsætte de lækre kerneristede Solgryn i – så se vores opskrifts univers her!

Kontaktinformation

OTA SOLGRYN

Blommeskoven 2
4281 Gørlev

ota@crispyfood.com

CVR-NR: 73793319

Sponsorat

Ansøg om sponsorat her

Betingelser
  • Forbrugerservice
  • Cookiepolitik
  • Konkurrencebetingelser
  • Handelsbetingelser
  • Kontakt
Smileyrapport
Gørlev

Nakskov