KONKURRENCEBETINGELSER

Konkurrencer på Sociale medier for Crispy Food Nordic A/S og vores brands: OTA Solgryn & CrispyFood

SÅDAN DELTAGER DU:
  1. Spørgsmålet i Facebook- eller Instagram-opslaget besvares i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget.
  2. Vi kontakter vinderen på Facebook eller Instagram i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut og vinderen er fundet. Her vil vinderen blive bedt om at kontakte Crispy Food Nordic med kontaktoplysninger, så præmien kan sendes af sted.
  3. Husk, at der er en svarfrist på 5 hverdage efter, at man er blevet kontaktet i kommentartråden. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til Crispy Food Nordic inden for 5 hverdage, frafalder præmien, og en ny vinder trækkes.

Alle kan deltage under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook og Instagram overholdes.

OM PRÆMIEN:
  • Præmien samt præmieværdi fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook/Instagram.
  • Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre varer/ydelser.
  • Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer.
HVORDAN UDTRÆKKES VINDEREN?

Dato for, hvornår vinderen udtrækkes, fremgår af opslaget på Facebook/Instagram. Vinderen vil blive trukket af Crispy Food Nordic A/S og/eller deres bureau ved lodtrækning. Alle kommentarer tilknyttet konkurrence-opslaget tages i betragtning. Vinderen trækkes på vindertrækningsdagen. Vinderen vil derefter få besked direkte i kommentartråden med yderligere information. Vinder du en præmie vil vi i øvrigt bede dig sende dit fulde navn, adresse samt mobilnummer, så vi kan sende præmien til dig. Oplysningerne slettes inden for en måned efter konkurrencens afslutning. Vi behandler persondata efter gældende regler og har opstillet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til dette.

Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien, og en anden vinder vil blive udtrukket.

OBS! Ved mistanke om snyd forbeholder Crispy Food Nordic sig retten til at ekskludere deltagere uden varsel.

HVEM ARRANGERER KONKURRENCEN?

Konkurrencen arrangeres af Crispy Food Nordic A/S, Blommeskoven 2, 4281 Gørlev, tlf. 58870500. Ansatte hos Crispy Food Nordic, har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.

Arrangøren reserverer sig retten til under rimelige omstændigheder at aflyse denne konkurrence på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på Crispy Food Nordics officielle Facebook- eller Instagram-side.

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram. Facebook og Instagram har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.

SUPPORT

Vi garanterer ikke at løsningen kan afvikles på alle computere eller mobiltelefoner, men løsningen er testet på de fleste devices. Der kan dog være tekniske problemer eller opsætning på din mobil, tablet, computer eller lign. der gør at du ikke kan deltage. Crispy Food yder ikke teknisk support. Prøv evt. at bruge en anden smartphone eller computer.