Sprøde hvidløgssnacks

OTA SOLSPRØD Havrehoops

70 min.

 

Ingredienser

2 spsk./30 g Smør 
1 fed hvidløg
Salt/krydderimix efter smag
5 dl OTA SOLSPRØD Havrehoops

 

Fremgangsmåde

Dæk en bradepande med bagepapir til afkøling

Smelt smørret på en pande og pres et fed hvidløg i.

Tilsæt OTA SOLSPRØD Havrehoops – bland det godt sammen og lad hoops’ene riste på panden et par minutter.

Rør indimellem så varmen fordeles

Krydr med salt eller et krydderimix, hvis du vil ha’ en mere spicy smag

Lad dem afkøle lidt på bagepapir på bagepladen

Nydes gerne lune som salt snack eller som sprødt tilbehør på din suppe eller din salat i stedet for croutoner​​

 

Tip: kan sagtens laves uden hvidløg og med dit yndlingskrydderi i stedet. Smør kan udskiftes med olie.

 

 

VELBEKOMME