
Sprøde hvidløgssnacks
OTA SOLSPRØD Havrehoops
70 min.
Ingredienser
2 spsk./30 g Smør
1 fed hvidløg
Salt/krydderimix efter smag
5 dl OTA SOLSPRØD Havrehoops
Fremgangsmåde
Dæk en bradepande med bagepapir til afkøling
Smelt smørret på en pande og pres et fed hvidløg i.
Tilsæt OTA SOLSPRØD Havrehoops – bland det godt sammen og lad hoops’ene riste på panden et par minutter.
Rør indimellem så varmen fordeles
Krydr med salt eller et krydderimix, hvis du vil ha’ en mere spicy smag
Lad dem afkøle lidt på bagepapir på bagepladen
Nydes gerne lune som salt snack eller som sprødt tilbehør på din suppe eller din salat i stedet for croutoner
Tip: kan sagtens laves uden hvidløg og med dit yndlingskrydderi i stedet. Smør kan udskiftes med olie.
VELBEKOMME