Soft breakfast bar – proteinkilde

Kun 3 ingredienser

35 min.

 

Ingredienser

175 g banan, moset

100 g peanutbutter

150 g OTA Solgryn

 

Fremgangsmåde

Bland moset banan og peanutbutter med en elmixer eller røremaskine, til massen er ensartet og jævn i farven.

Tilføj havregrynene og mix til det hele er jævnt.

Kom blandingen i en lille form (ca 20×20) beklædt med bagepapir.

Spred massen godt ud og glat den med en dejskraber dyppet i vand, så overfladen er ensartet.

Bages i forvarmet ovn ved ca. 175°C i ca. 15-20 minutter.

Køles af og skæres derefter i passende størrelser.

Opbevares på køl

 

TIPS: du kan tilføje hakket chokolade, nødder eller tørret frugt, når havregrynene er blandet i, hvis du har lyst til en bar med lidt mere power i.

VELBEKOMME