
Sandwichboller

140 min.
Ingredienser
50 g gær
5 dl lunken vand
3 spsk. olie
2 tsk. salt
150 g revet gulerødder
150 g OTA Solgryn
500 g hvedemel
75 g græskarkerner
Fremgangsmåde
Gæren opløses I det lunkne vand.
Olie, salt, revet gulerødder, OTA solgryn og græskarkerner tilsættes.
Hvedemelet tilsættes og dejen æltes med hænderne eller på en røremaskine.
Dejen tildækkes og hæver i ca. 1 time eller til dobbelt størrelse.
Når dejen har hævet deles dejen I 10 boller som forms til aflange sandwichboller og placeres på en bageplade.
Ovnen forvarmes til 180 grader varmluft.
Bollerne efterhæver i 30 min.
Sandwichbollerne pensles med æg og drysses med havregryn.
Bollerne bages i ovnen i ca. 20-25 min.