OTA Solknas

Juleknas

 

15 min.

Ingredienser

Karamel-knas:
200 g. sukker
150 g Solknas Havre & Jordbær

Chokolade-knas:
200 g. mørk chokolade
200 g. Solknas Choko & Kokos

 

Fremgangsmåde

Karamel-knas
Hæld 200 g. sukker på en varm pande og smelt det til det får en karamelbrun farve. Bland Havre & Jordbær Solknas i og rør rundt mens panden stadig står på kogepladen. Tag panden af varmen og form hurtigt små toppe ved hjælp af 2 spiseskeer og sæt på bagepapir til sukkeret er stivnet. Opbevar i kagedåse eller anden beholder.

Chokolade-knas
Smelt 200 g. mørk (eller lys) chokolade i microbølgeovn eller vandbad. Bland Solknas Choko & Kokus i og vend rundt til chokoladen er fordelt. Form hurtigt til små toppe ved hjælp af 2 spiseskeer, sæt på bagepapir og drys evt. med lidt kokus. Når chokoladen er stivnet kan toppene puttes i kagedåse eller anden beholder.