
Havrescones
10-12 stk. pr portion
Tip: græskarkerner kan udskiftes med chokolade
30 min.
Ingredienser
2 æg
2 spsk. honning/sirup
100 g blødt smør
1 dl kærnemælk
250 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
½ tsk. groft salt
1 ½ dl OTA havregryn
75 g græskarkerner (kan udelades)
Æg til pensling
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°C traditionel ovn.
Pisk æg med honning/sirup
Rør det bløde smør ud i æggene sammen med kærnemælken.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen.
Rul dejen ud (ca. 2 cm tyk) på et meldrysset bord.
Udstik scones med en udstikker eller et glas (ca. 7 cm i diameter).
Sættes på plade med bagepapir og pensl med æg
Bages ca. 10-12 min midt i ovnen. De skal være hævede og gyldne i kanten.
VELBEKOMME