Havrescones

10-12 stk. pr portion

Tip: græskarkerner kan udskiftes med chokolade

 

30 min.

 

Ingredienser

2 æg
2 spsk. honning/sirup
100 g blødt smør
1 dl kærnemælk
250 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
½ tsk. groft salt
1 ½ dl OTA havregryn
75 g græskarkerner (kan udelades)
Æg til pensling

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°C traditionel ovn.

Pisk æg med honning/sirup

Rør det bløde smør ud i æggene sammen med kærnemælken.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen.

Rul dejen ud (ca. 2 cm tyk) på et meldrysset bord.

Udstik scones med en udstikker eller et glas (ca. 7 cm i diameter).

Sættes på plade med bagepapir og pensl med æg

Bages ca. 10-12 min midt i ovnen. De skal være hævede og gyldne i kanten.

VELBEKOMME