Knækbrød

 

40 min.

 

Ingredienser

150 g OTA Solgryn
75 g solsikkekerner
75 g græskarkerner
75 g sesam
1 tsk. bagepulver
1 tsk. Salt
300 g hvedemel
2,5 dl vand
1,5 dl olie

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180 graders varme

Bland alle de tørre ingredienser i en skål.

Vand og olie tilsættes og dejen røres godt sammen.

Der er dej nok til to bageplader, dejen deles derfor i 2.

Dejklumperne rulles ud mellem 2 stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 0,5cm

Det øverste bagepapir fjernes og den udrullede dej placeres på en bageplade.

Knækbrødet skæres ud i den ønskede størrelse.

Knækbrødet bages i ovnen ved 180 graders varme i ca. 20-22min eller til knækbrødene er gyldent

Knækbrødene afkøles på en rist.