
Knækbrød
40 min.
Ingredienser
150 g OTA Solgryn
75 g solsikkekerner
75 g græskarkerner
75 g sesam
1 tsk. bagepulver
1 tsk. Salt
300 g hvedemel
2,5 dl vand
1,5 dl olie
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 graders varme
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
Vand og olie tilsættes og dejen røres godt sammen.
Der er dej nok til to bageplader, dejen deles derfor i 2.
Dejklumperne rulles ud mellem 2 stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 0,5cm
Det øverste bagepapir fjernes og den udrullede dej placeres på en bageplade.
Knækbrødet skæres ud i den ønskede størrelse.
Knækbrødet bages i ovnen ved 180 graders varme i ca. 20-22min eller til knækbrødene er gyldent
Knækbrødene afkøles på en rist.