Chokosnegle

 

160 min.

Ingredienser

3 dl mælk
1 stk. æg
50 g gær
45 g sukker
5 g salt
100 g smør
200 g OTA Solgryn
400 g hvedemel
150 g Nutella
Hakket hasselnødder til pynt

Fremgangsmåde

Gæren opløses i den lune mælk.

Æg, sukker, salt, OTA solgryn og smeltet smør tilsættes.

Melet tilsættes og dejen æltes med hænderne eller på en røremaskine.

Dejen tildækkes og hæver et lunt sted i ca. 1,5 time.

Efter hævning udrulles dejen til en rektangel ca. 0,5 cm tyk.

Nutellaen smøres ud på den udrullet dej.

Dejen rulles sammen og udskæres i stykker af ca. 3 cm. Placer sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 min.

Pensl sneglene med æg og drys med hakket hasselnødder.

Bag sneglene i en forvarmet ovn ved 200 grader alm. I 15-20 min.

Lad sneglene afkøle på en rist.