Blondie bites i mini muffinsforme
OTA SOLSPRØD Havrehoops
70 min.
Ingredienser
2 spsk. Kokosolie
100 g hakket hvid chokolade
50 g hakkede hasselnødder
3 dl OTA SOLSPRØD Havrehoops
1 dl OTA Solgryn
Smeltet, hvid chokolade til top og bund i form
Fremgangsmåde
Klargør en form med bagepapir til afkøling af massen
Kom kokosolie og hvid chokolade i gryde – middel varme – rør til det er smeltet godt sammen
Tilsæt hasselnødder, OTA Havrehoops og OTA Solgryn – bland det godt sammen
Put straks massen i formen – pres den godt sammen og glat den ud med en våd hånd
Stil køligt en times tid.
Skær ud i mindre firkanter eller bryd dem i mindre stykker, de kan godt være lidt porøse.
I mini-muffinsforme kommes en lille klat hvid chokolade – læg herpå blondie bite – og pynt evt. med mere hvid chokolade
Lad den hvide chokolade størkne – derefter er de klar til at blive hapset!
VELBEKOMME