Baked oats med honningcrunch

60 min.

Ingredienser

5 dl OTA Solgryn
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk vaniljesukker
1 nip salt
½ dl finthakkede abrikoser eller anden tørret frugt
2 æg
½ dl sirup
5 dl mælk

Topping:
½ dl honning
2 spsk rapsolie
1 dl blandede frø (græskarkerner, sesamfrø mv.)
2 dl frosne bær (fx blåbær, hindbær)

Tips: Friske bær og skyr til servering

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175°C

Bland alle de tørre ingredienser med den tørrede frugt

Smør en form, ca 24 cm i diameter og kom den tørre blanding op i formen.

Bland æg, honning og mælk og hæld det over den tørrede blanding i formen.

Topping:

Mix honing, olie og frø og hæld dem over dejen. Strø derefter de frosne bær over.

Bages midt i ovnen i 30-40 minutter, til alt har fået lidt gylden farve. Hæv evt. Temperaturen til 225°C de sidste 5 minutter.

Lad afkøle ca. 10 minutter

Serveres gerne med bær og skyr ved brunch-bordet.​

VELBEKOMME