
Baked oats med honningcrunch
60 min.
Ingredienser
5 dl OTA Solgryn
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk vaniljesukker
1 nip salt
½ dl finthakkede abrikoser eller anden tørret frugt
2 æg
½ dl sirup
5 dl mælk
Topping:
½ dl honning
2 spsk rapsolie
1 dl blandede frø (græskarkerner, sesamfrø mv.)
2 dl frosne bær (fx blåbær, hindbær)
Tips: Friske bær og skyr til servering
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175°C
Bland alle de tørre ingredienser med den tørrede frugt
Smør en form, ca 24 cm i diameter og kom den tørre blanding op i formen.
Bland æg, honning og mælk og hæld det over den tørrede blanding i formen.
Topping:
Mix honing, olie og frø og hæld dem over dejen. Strø derefter de frosne bær over.
Bages midt i ovnen i 30-40 minutter, til alt har fået lidt gylden farve. Hæv evt. Temperaturen til 225°C de sidste 5 minutter.
Lad afkøle ca. 10 minutter
Serveres gerne med bær og skyr ved brunch-bordet.
VELBEKOMME