OTA græskar cookies

Græskar Cookies 

 

20-30 min.

Ingredienser

250 g græskar
75 g hasselnødder
150 g sukker
140 g smør
1 stort æg
100 g mel
100 g Solgryn
1 spsk. chiafrø
1 tsk kardemomme
1 tsk stødt nellike
1 tsk. bagepulver

Her er til ca. 18-24 stk.

Fremgangsmåde

Riv græskarkødet på et rivejern – der skal være 200 g. Derefter skal du hakke valnødderne groft.
Pisk sukker, smør og æg sammen i en skål. Bland mel, Solgryn, chiafrø, kardemomme og nellike og bagepulver i dejen og vend derefter græskar og valnødder i.
Saml dejen med hænderne og lav små toppe af dejen, som sættes på bagepapir. Giv derefter kagerne et lille tryk på toppen, så de bliver lidt flade. De skal derefter bages i forvarmet varmtluftsovn ved 190 grader i ca. 20 minutter.
Lad kager afkøle på en rist, så de er sprøde i kanterne og lidt saftige inden i.