Byd to nye solstråler velkommen i OTA SOL-familien!

OTA-familien er endnu en gang blevet udvidet og denne gang, er det med hele to nye varianter. Udvælgelsesprocessen er endelig færdig og vores Solstråler er nøje udvalgt, med henblik på at give dig en ekstra lækker granola, som er sprød og gyldenristet, og ligesom de berømte Solgryn, er baseret på ren, næringsrig havre. Varianterne er Havre & Jordbær og Choko & Kokos, som begge bærer nøglehulsmærket, for at give dig mulighed for at vælge en granola med mindre sukker, fedt og salt.

OTA Solknas sikre en god begyndelse på en lang og krævende dag. OTA Solknas fås indtil videre i to lækre varianter – men mon ikke, der er flere på vej…

Havre og Jordbær

Er du til smagen af sommer og sol, så er den her granola muligvis noget for dig. Den har en god balance mellem søde, sprøde, syrlige og knasende ingredienser. De gyldenristede Solgryn som du kender, er blevet kombineret med havreringe og jordbær. Det skaber en mild blanding, der giver maven en god start på dagen. For at gøre det hele lige en tand bedre, så bærer granolaen nøglehulsmærket og fuldkornslogo! Og når ja, så smager den jo helt fantastisk!

Choko & Kokos

Har du en forkærlighed for chokolade kombineret med den milde smag af kokos? Så bør du prøve vores Choko & Kokos granola! For morgenen skal helst starte med et smil på læberne, når morgenmaden er spist. Du får en lækker sprød konsistens og en vidunderlig chokoladesmag, med et lille strejf af kokos.
Så tænker du måske, at chokogranolaen er helt vildt usund. Det er heldigvis ikke tilfældet, da den faktisk bærer nøglehulsmærket! Det gør den fordi den har et højt indhold af fibre og fuldkorn, som sammen med det lave indhold af sukker, salt og fedt gør den ekstra god for dig.

Begge varianter kan spises ovenpå yoghurt, sammen med frisk frugt eller bare med mælk.

Få en god begyndelse ved at …

Starte din dag med god samvittighed og med en fyldt mave, så du er klar til de næste 24-timer af dit liv.

Du finder OTA Solknas hos Føtex, Bilka, Meny og nemlig.com.