Ota vender hjem til Nakskov

Tilbage i 1990 blev produktionen af OTA Solgryn, der dengang var ejet af PepsiCo, flyttet fra Nakskov til England. I små 30 år blev solgrynene, danskerne elsker, altså produceret uden for landets grænser. Men i september 2019 kom OTA endelig tilbage på danske hænder. Crispy Food Nordic købte nemlig de populære Solgryn. Nu er produktionen af Solgrynene igen tilbage i Nakskov, hvor de også blev produceret fra 1913 og frem til 1990.

”Vi er stolte af, at de velkendte Solgryn igen, bliver produceret på fabrikken i Nakskov – af lækre nordisk havre”-siger CEO for Crispy Food, Christian Bring

Men selvom, at produktion nu bliver flyttet fra England og hjem til Danmark, så skal du ikke frygte for solgrynene, vi ændrer nemlig ikke den succesfulde opskrift. Solgrynene vil stadig blive ristet på den samme måde, der giver den karakteristiske lidt nøddeagtige smag. Der vil heller ikke ske revolutionerende ændringer ved paknings udseende, du vil stadig se den velkendte sol skinne på hylden i supermarkedet. Som CEO for Crispy Food, Christian Bring, siger: ”Vi har respekt for historien og genkendeligheden ved Solgryn, men der er selvfølgelig gennem årene sket mange udviklinger af reklamer, pakker, samarbejder osv. Vi skal fortsætte den udvikling, og det glæder vi os meget til”.