Lancering af ny pakke

Vi har lyttet til jer, og derfor lancerer OTA Solgryn en helt ny pakke til vores lækre Solgryn. Den nye emballage har været efterspurgt af danskerne fra det øjeblik brandet kom tilbage på danske hænder, og det efterlever vi nu. Det har været et stort ønske, at den nye pakke skulle sikre, at det var lettere at hælde Solgrynene op i skålen, uden at efterlade et drys af gryn på morgenbordet. Det har samtidigt fra vores side, som en miljøbevidst virksomhed, vigtigt at pointere, at den nye åbning ikke ændrer ved, at pakken er 100 % genanvendelig. Emballagen er derfor stadig bæredygtig og kan, til forskel for de poser mange af de andre producenter bruger, smides direkte i papcontaineren.

”Pakkedesignet har fået et brugervenligt løft, og ny og forbedret åbning, der skal gøre det nemmere at opbevare, åbne og hælde solgrynene op i skålen. OTA Solgryns pakker er stadig 100% genanvendelige og dermed bæredygtige. Det er vigtigt for Crispy Food, fordi vi ønsker at bidrage til forbedringen af klimaet og miljøet, det er noget der lægger os meget på sinde”, siger Christian Bring, CEO for Crispy Food Nordic.