OTA kanelsnegle

Kanelsnegle med havregryn

 

30-60 min.

Ingredienser

2 dl mælk
25 g gær
150 g smeltet smør
350 g hvedemel
100 g Solgryn
2 spsk. honning
2 små æg

Fyld
150 g blødt smør
150 g brun farin
1 spsk. kanel


Fremgangsmåde

Start med at lun mælk og opløs gæren heri. Bland de øvrige ingredienser i dejen og ælt den godt igennem indtil dejen er klistret. Lad den derefter hæve i en time.
Bland smør, farin og kanel i en lille skål og lad det stå imens dejen hæver. Når dejen har hævet, skal den æltes igennem igen med mel på bordet. Derefter skal dejen rulles ud i 40×50 cm, og du skal smøre dejen med kanelsmørret. Rul dejen sammen til en roulade på den korte led således, at man har en 50 cm. lang pølse. Herefter skærer du pølsen ud i ca. 4 cm tykke snegle – så der ca. bliver 12 stk.

Lad sneglene hæve i yderligere 30 min . og bag dem i 12-15 min. ved 200 grader varmluftsovn.