Kødboller med Solgryn

Kødboller med Solgryn

 

20-30 min.

Ingredienser

400 g hakket gris, okse eller lam
1 revet løg
1 revet hvidløg
2 spsk. OTA Solgryn
1 spsk. mel
1 æg
1 dl. mælk eller grøntsags boullion
2 tsk. havsalt
friskkværnet sort peber
olie/smør til stegning

 

Fremgangsmåde

Rør kødet sammen med salt, så det samler sig. Tilsæt løg, hvidløg, peber, Solgryn, hvedemel og æg. Rør farsen rigtigt godt igennem og tilsæt mælken lidt ad gangen. Lad gerne farsen hvile i 30 min. på køl, inden de formes til runde kødboller og steges i halv olie og halv smør, ved medium varme på en stegepande.

Du kan servere kødbollerne i madpakken, med grønsagsstænger eller med pasta og tomatsauce.