
Kakao og Blondie øjne
Kakao øjne
Tid: 30 min.
Ingredienser
185 g OTA Solgryn
135 g flormelis
50 g kakao
100 g blødt saltet smør
4 spsk stærk kaffe (espresso)
Fremgangsmåde
Pisk OTA Solgryn, flormelis, kakao og smør sammen og tilsæt kaffen lidt ad gangen. Massen formes til kugler og sættes på køl i min. 30 min. Pyntes med Sugar Icing og sukkerøjne.
Blondie øjne
Tid: 30 min.
185 g OTA Solgryn
135 g flormelis
30 g hakket hvid chokolade
30 g hakkede mandler
100 g blødt saltet smør
hyldeblomstsaft
skallen af 1 citron – fintrevet
Fremgangsmåde
Pisk Solgryn, flormelis, mandler, chokolade og citronskal og smør sammen og tilsæt hyldeblomstsaft lidt ad gangen. Massen formes til kugler og sættes på køl i min. 30 min. Pyntes med Sugar Icing og sukkerøjne