Sandwichboller

140 min.

Ingredienser

50 g gær

5 dl lunken vand

3 spsk. olie

2 tsk. salt

150 g revet gulerødder

150 g OTA Solgryn

500 g hvedemel

75 g græskarkerner

Fremgangsmåde

Gæren opløses I det lunkne vand.

Olie, salt, revet gulerødder, OTA solgryn og græskarkerner tilsættes.

Hvedemelet tilsættes og dejen æltes med hænderne eller på en røremaskine.

Dejen tildækkes og hæver i ca. 1 time eller til dobbelt størrelse.

Når dejen har hævet deles dejen I 10 boller som forms til aflange sandwichboller og placeres på en bageplade.

Ovnen forvarmes til 180 grader varmluft.

Bollerne efterhæver i 30 min.

Sandwichbollerne pensles med æg og drysses med havregryn.

Bollerne bages i ovnen i ca. 20-25 min.