Pølsehorn

 

135 min.

Ingredienser

50 g gær
50 g sukker
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
5 dl vand
50 g margarine
2 æg
250 g OTA Solgryn
600 g hvedemel
Pølser

Fremgangsmåde

Smuldre gær i en skål og tilsæt salt og sukker. Lad blandingen stå indtil gæren er smeltet.

Tilsæt vand, flydende margarine, æg og OTA solgryn og rør blandingen sammen.

Tilsæt hvedemelet og ælt dejen med hænderne eller på en røremaskine i 10 minutter.

Lad dejen hæve tildækket i 1 time.

Dejen deles i 4 klumper som udrulles til en cirkel. Herefter deles hver cirkel i 8 lige store trekanter.

En klat ketchup fordeles på hver trekant.

Pølsen lægges oven på og trekanten rulles sammen fra den brede ende.

Pølsehornene efterhæver i 30 minutter.

Pølsehornene pensles med æg og bages i en forvarmet ovn ved 200 grader alm. Ovn i 15-20 min.

Pølsehornene afkøler på en rist.