
Supersprøde OTA Havrekager
Ca. 25 stk
30 min.
Ingredienser
75 g smør
75 g OTA Solgryn, finvalsede
125 g sukker
1 æg
1 spsk hvedemel
1 nip salt
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
Fremgangsmåde
Smelt smørret og rør det med havregryn, sukker og sammenpisket æg.
Rør resten i dejen.
Sæt klatter med god afstand på bagepapir med to teskeer. Kagerne flyder ud.
Bag kagerne midt i ovnen ved 180 gr. varmluft i ca. 10 min. Hold øje med dem – ovne er forskellige.
Lad kagerne afkøle på en rist – tag dem først af bagepapiret, når de er kølet lidt af.
Opbevares i tætsluttende dåse.
Tip: Lav kagedejen i den gryde, du smelter smørret i – så er der mindre udstyr at rengøre: miljøvenligt.
Tip: De sprøde småkager kan også knuses og bruges som drys på din koldskål