Supersprøde OTA Havrekager

Ca. 25 stk

30 min.

Ingredienser

75 g smør

75 g OTA Solgryn, finvalsede

 125 g sukker

1 æg

spsk hvedemel

1 nip salt

1 tsk bagepulver

1 tsk vaniljesukker

 

Fremgangsmåde

Smelt smørret og rør det med havregryn, sukker og sammenpisket æg.

Rør resten i dejen. 

Sæt klatter med god afstand på bagepapir med to teskeer. Kagerne flyder ud.

Bag kagerne midt i ovnen ved 180 gr. varmluft i ca. 10 min. Hold øje med dem – ovne er forskellige.

Lad kagerne afkøle på en rist – tag dem først af bagepapiret, når de er kølet lidt af.

Opbevares i tætsluttende dåse.

 

Tip:Lav kagedejen i den gryde, du smelter smørret i – så er der mindre udstyr at rengøre: miljøvenligt.

Tip:De sprøde småkager kan også knuses og bruges som drys på din koldskål