
OTA Gulerodsmuffins – uden fedtstof
Ca. 8-10 muffins
40 min.
Ingredienser
175 g OTA Solgryn, grovvalsede
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. kanel
1/4 tsk. salt
1 æg
1 moden banan, moset
ca. 1,5 dl mælk
1/2 spsk. flydende honning
1 gulerod, revet
½ dl rosiner
Fremgangsmåde
Bland havregryn, bagepulver, kanel og salt sammen i en skål.
Tilsæt æg og banan.
Rør mælk i lidt efter lidt.
Tilsæt revet gulerod og rosiner og rør dejen godt.
Fordel dejen i smurte muffinsforme.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, indtil de er gyldne.
Lad muffins afkøle helt, før de tages ud af formen.
Tip:
En healthy snack eller morgenmad on the go