OTA Gulerodsmuffins – uden fedtstof

Ca. 8-10 muffins

 

40 min.

Ingredienser

175 g OTA Solgryngrovvalsede
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. kanel
1/4 tsk. salt
1 æg
1 moden banan, moset
ca. 1,5 dl mælk
1/2 spsk. flydende honning
1 gulerod, revet
½ dl rosiner

 

Fremgangsmåde

Bland havregryn, bagepulver, kanel og salt sammen i en skål. 

Tilsæt æg og banan. 

Rør mælk i lidt efter lidt. 

Tilsæt revet gulerod og rosiner og rør dejen godt.

Fordel dejen i smurte muffinsforme

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, indtil de er gyldne.

Lad muffins afkøle helt, før de tages ud af formen.

 

Tip:​

En healthy snack eller morgenmad on the go