
Rabarbercrumble med kokos
45 min.
Ingredienser
Smuldredej:
100 g smør
1,5 dl mel
1 dl OTA Solgryn
1 dl kokos
½ dl sukker
½ tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
Rabarberfyld:
500 g rabarber
½ dl sukker
1 spsk kartoffelmel (lys sovsejævner eller maizena kan også bruges)
Tilsæt evt en håndfuld hakkede nødder/mandler i smuldredejen for at give lidt bid.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°C.
Smelt smør i en kasserolle.
Bland mel, gryn, kokos, sukker, bagepulver og vaniljesukker godt sammen. Tilsæt smørret og rør godt.
Rabarber skæres i mindre stykker og lægges i smurt tærteform/egnet fad.
Bland sukker og kartoffelmel og drys det over rabarberne.
Fordel smuldredejen over rabarberen og bag kagen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Lad kagen køle lidt af inden spisning. Smager godt med vaniljeskyr, is, flødeskum eller cremefraiche til.
VELBEKOMME