
OTA Cocoa Spread
Daddelnutella med øget fiberindhold fra OTA Solgryn
20 min.
Ingredienser
100 g hasselnødder
100 g ferske dadler
0,75 dl kogende vand
1,5 spsk kakaopulver
1 spsk sirup eller flydende honning
1 knsp. vaniljepulver
1 knsp. salt
½ dl OTA Solgryn
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°C traditionel ovn. Rist hasselnødderne i ca. 10 min., til de er gyldne og dufter. Afkøl let og nulr de løse hinder af.
Hæld hasselnødder i minihakker og blend dem længe, indtil de er blevet til nøddesmør. Skrab nøddesmør over i en skål.
Udsten dadler og blend dem til mos i minihakkeren.
Tilsæt kogende vand, kakao, sirup, vanilje, salt og havregryn og blend det hele sammen til en ensartet masse.
Kom Cocoa Spread i et rent glas m. låg og sæt det på køl indtil servering.
VELBEKOMME