OTA Cocoa Spread

Daddelnutella med øget fiberindhold fra OTA Solgryn

 

20 min.

 

Ingredienser

100 g hasselnødder
100 g ferske dadler
0,75 dl kogende vand
1,5 spsk kakaopulver
spsk sirup eller flydende honning
1 knsp. vaniljepulver
1 knsp. salt 
½ dl OTA Solgryn

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°C traditionel ovn. Rist hasselnødderne i ca. 10 min., til de er gyldne og dufter. Afkøl let og nulr de løse hinder af.

Hæld hasselnødder i minihakker og blend dem længe, indtil de er blevet til nøddesmør. Skrab nøddesmør over i en skål.

Udsten dadler og blend dem til mos i minihakkeren. 

Tilsæt kogende vand, kakao, sirup, vanilje, salt og havregryn og blend det hele sammen til en ensartet masse.

Kom Cocoa Spread i et rent glas m. låg og sæt det på køl indtil servering.

VELBEKOMME