Produkter

OTA Solgryn – Dåse

99,00 DKK

Det er nu muligt, at få den længe efterspurgte OTA Solgryns dåse.
Dåsen der stod hos dine bedsteforældre, da du var barn – er nu tilbage og kan få en plads i dit køkken.

I OTA Solgryn dåsen kan du opbevare 950 gram Solgryn. Dåsen måler 22 cm i højden og har en bredde på 13 cm. Der er både plads til de finvalsede og de grovvalsede i dåsen, så den passer til dine yndlings Solgryn.

For at passe bedst muligt på din OTA Solgryn dåse, bør den vaskes op i hånden.

OBS! Da vi er en lille webshop bliver varerne sendt hver onsdag.

På lager

Varenummer (SKU): 11111 Kategori:

Beskrivelse

Her er OTA Solgryn dåse – den som stod hos dine bedsteforældre!

Den ikoniske OTA Solgryn dåse er tilbage og kan nu få en plads i dit køkken. I OTA Solgryn dåsen kan du opbevare 950 gram Solgryn – det er skam rigtigt nok! OTA Solgryn dåse måler 22 cm i højden og har en bredde på 13 cm. Er du mest til de finristede gryn eller er du mere til de grovalsede? Uanset hvad, kan dine yndlings Solgryn nu opbevares i en smart retro dåse. Husk, at du også kan finde OTA Solgryns T-shirt og Mulepose – som naturligvis har den ikoniske sol fra dine Solgryn i front.

Ligesom i de gode gamle dage…

Da dåserne første gang blev produceret, var det i forbindelse med en udstillingskonkurrence. Dåserne blev kun produceret i et begrænset parti, og mange forbrugere har siden hen haft efterspurgt de ikoniske dåser. Derfor har vi valgt at gentrykke dåserne, så du nu har mulighed for at give den en plads i dit køkken. Dåsen har næsten samme look som dengang, men den har også fået en lille opgradering, for at matche de nuværende OTA Solgryns pakker.

Hvordan starter din morgen bedst muligt? Foretrækker du dine Solgryn blandet op med en masse andre lækre ting, kan granola eller mysli være et godt bud. Du kan lave din helt egen granola eller mysli med Solgrynene, som kan opbevares i OTA Solgryn dåsen og tages frem hver dag til morgenbordet.

Pas på din OTA Solgryns dåse!

For at passe bedst muligt på din OTA Solgryn dåse, bør du vaske den op i hånden. På den måde forlænger du levetiden og sikrer, at OTA Solgryn dåsen altid er klar til at modtage Solgrynene – så morgenen starter på bedste vis.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 22 × 13 × 13 cm

Du kunne også være interesseret i...