Produkter

Ota Solgryn – T-shirt

150,00 DKK

Den ikoniske sol er naturligvis dét, som denne t-shirt har i front. Modellen er unisex og går fra str. X-Small til XX-Large. T-shirten er lavet i 100% bomuld og har en klassisk pasform – som passer til alle. Hvem ønsker ikke at solen skal skinne 24-timer i døgnet? Det lyder muligvis helt umuligt, men intet er umuligt. Med Solgryns ikoniske sol, skinner solen døgnet rundt.☀️

Ved ibrugtagning af t-shirten anbefales det, at den vaskes på vrangen på 40 grader med lignende farver. T-shirten er blød og er gennemfarvet rød, med OTA Solgryns klassiske gule sol på.

OBS! Da vi er en lille webshop bliver varerne sendt hver onsdag.

Ryd
Varenummer (SKU): 101 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Lad solen skinne hele døgnet

Den ikoniske sol fra OTA Solgryn er naturligvis dét som denne lækre T-shirt har i front. Du får en frisk rød farve, som bliver kombineret med vores alle sammens Solgryns sol. Farverne symbolisere alt det du kender fra OTA Solgryn. Helt tilbage med historien fra 1898, da det hele startede på Havremøllen i Nakskov. Udover de ikoniske farver, er T-shirten lavet i 100% bomuld og kommer i størrelserne X-Small til XX-Large. Så hvis den danske sommer ikke har nok sol at byde på, kan du altid tilføje lidt ekstra.☀️

Den perfekte gaveidé!

Står du og mangler en gave, til personen der har alt? Bring noget mere sol ind i vedkommendes liv, igennem denne lækre bløde T-shirt. Det kan også være, at du kender Danmarks største OTA fan – vedkommende der altid får en skål Solgryn. Personen skal naturligvis have den ikoniske T-shirt fra OTA Solgryn.

Vidst du, at du også kan få OTA Solgryn mulepose, som kan bruges til en lille gymnastikpose, indkøbsnet og meget mere. Den matcher OTA Solgryn T-shirten til alle kanter, hvilket jo giver en ret god dynamik sammen.

Hvorfor vælge en OTA Solgryn T-shirt?

Er du stadig i tvivl om, det OTA Solgryn T-shirten er et “must have”, eller et “need to have” – så bør du overveje om dit klædeskab savner lidt farve. Om du kender en, som mangler et smil på læben og lidt mere farve i livet – som ville få stor glæde af den.

Størrelsesguide

Yderligere information

Vægt 0.300 kg
Størrelse:

XS, S, M, L, XL, XXL

Du kunne også være interesseret i...