Veggie deller

Veggiedeller

Prøv disse børnevenlige vegetariske frikadeller, der både har masser af smag, proteiner og nemt hænger sammen. De ligner faktisk rigtige frikadeller og har en lækker konsistens – sprød uden på og saftig indvendig. Og så smager de også fantastisk kolde på en rugbrødsmad.

Tilberedning
1. Posens indhold og 3 dl vand kommes i en skål
2. Blandingen trækker i 5 minutter
3. ”Farsen” piskes med en elpisker ved mellem hastighed i 5 minutter
4. ”Farsen” formes til deller (ca. 15 stk.) og steges på en pande til en gylden overflade er opnået

Dellerne kan serveres med kartofler, sovs og  agurkesalat eller med en lækker salat.

Et godt tip!
Hvis du ønsker at gøre dellerne grønnere, kan du tilsætte revet gulerødder og squash. Dellerne kan med fordel også spices op med dit yndlingskrydderi. Tilsæt for eksempel karry, friskhakkede peanuts og koriander til ”farsen” inden stegning.